Η Apeiron Insurance Project
αποκλειστική αντιπροσώπευση της Triglav d.d. στην Ελλάδα

ΤΟ SOLVENCY II RATIO ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 245%

ΤΟ SOLVENCY II RATIO ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 245%

 

Ο Όμιλος Triglav είναι ο κύριος ασφαλιστικός-χρηματοοικονομικός όμιλος στη Σλοβενία και στην περιοχή της Αδριατικής  και είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.Η εταιρία ιδρύθηκε το 1903 και απασχολεί πάνω από 5.150 υπαλλήλους

Η Triglav, η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav, λειτουργεί μαζί με τις θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες σε επτά αγορές σε έξι χώρες. Η Εταιρεία διακρίνεται από τη γνώση, την εμπειρία και την αριστεία προς πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους.

Η Triglav d.d

Η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav είναι η Triglav d.d, με έδρα τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική δύναμη, αποτελεί εγγύηση  για τις επόμενες γενιές πελατών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Η  Triglav d.d είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στη Σλοβενία, η οποία κατέχει μερίδιο αγοράς 35,40% στο τέλος του 2018.

Το έτος 2018, ο όμιλος Triglav κατέγραψε 1,068 εκατ. ευρώ στην ενοποιημένη ακαθάριστη ασφαλιστική, συνασφάλιση και αντασφάλιση.